Destan dizisi başrol oyuncusu ''Ay Kız'' Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin Kaç Yaşındadır? Ebru Şahin'in Hayatı

Destan dizisi başrol oyuncusu ''Ay Kız'' Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin Kaç Yaşındadır? Ebru Şahin'in Hayatı

Ebru Şahin son yıllar da daima gündemde olan özel ve başarılı oyunculardan biridir. Yaptığı her iş ile daima gündeme gelmeyi başaran başarılı ve güzel oyuncunun özel hayatı da son yıllar da çok fazla konuşulan konular arasın da yer almaya başladı.

Ebru Şahin son yıllar da daima gündemde olan özel ve başarılı oyunculardan biridir. Yaptığı her iş ile daima gündeme gelmeyi başaran başarılı ve güzel oyuncunun özel hayatı da son yıllar da çok fazla konuşulan konular arasın da yer almaya başladı. Cedi Osman ile yakın zaman da sevgili olan Ebru Şahin, sevgilisi ile sosyal medyadan sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Yaptığı Paylaşımlar Takipçileri Tarafından İlgi ile Okunuyor?

Sık sık paylaşım yapması ile birlikte çok daha fazla ön plana çıkıyor. Bu yüzden de gündem de kalan güzel oyuncu aynı zaman da yakın zaman da efsane bir diziye başladı. ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinin başrol oyuncularından biri olarak karşımıza çıkıyor. Dizi de gösterdiği üstün başarılı performası da herkesin beğenisini ve takdirini kazanmayı başardı. Dizi de çok ciddi bir kitle tarafından ön plana çıkan Ebru Şahin son derece başarılı bir şekilde ilerleme gösteriyor.

Ebru Şahin Kimdir?

Son dönemler de dillerden düşmeyen Ebru Şahin'in kim olduğu ve nasıl bir hayat yaşadığı herkes tarafından merak edilen konular arasında ye alıyor. 18 Mayıs 1994 yılın da İstanbul'da dünyaya gelen Ebru Şahin, 2016 yılında ilk oyunculuk deneyimi ile ön plana çıktı. Kan Parası isimli film ile ilk oyunculuğunu sergileyen Ebru Şahin daha sonra Babam filminde yer aldı.

Ebru Şahin’in Oynadığı Diziler

Savaşçı ve İstanbullu gelin gibi dizilerde de ön plana çıkması ile birlikte her geçen yıl daha da başarılı performanslar sergilemeye başladı. Yasak Elma isimli dizide de konuk oyuncu olarak yer alan bu oyuncu son zamanlar da ön plana çıkmaya başladı. Hercai isimli dizide de başrol oyuncusu olan Ebru Şahin, Reyyan isimli karakter ile çok büyük bir başarı elde etti. Son dönemler de ön plana çıkan güzel ve başarılı oyuncu evlilik için ilk adımı atması ile de ön plana çıktı.

Cedi Osman ve Ebru Şahin Evleniyor!

Cedi Osman ve Ebru Şahin yakın bir zaman da sevgili oldu. Daha sonrasın da ise Cedi Osman'ın Ebru Şahin'e ettiği muhteşem evlilik teklifi gündeme oturan konular arasında yer almaya başardı. Bu evlenme teklifi görüntülerinin sosyal medya da paylaşılması ile birlikte hayranları çok büyük bir mutluluk yaşadı.

Sosyal Medyada Evlilik Kararı En Çok Aranan Haberler Listesinde

Aynı zaman da sosyal medyada da çok konuşulan konular arasında yer almaya başladı. Ne zaman evlenecekleri ise çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Kısa süre içerisinde sevgili olup evlenme karar alan bu çiftin evliliklerinin de çok hızlı bir şekilde gerçekleşeceği düşünülüyor. Ebru Şahin şu an hem yeni başladığı dizi ile hem de Cedi Osman ile ilişkisinden dolayı çok konuşulan kişi haline geldi. Hayranları yakın zaman da evlenmelerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.