Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık rüzgarı: Yapımcı ayrılan oyuncuyu açıkladı

Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık rüzgarı: Yapımcı ayrılan oyuncuyu açıkladı

Kızılcık Şerbeti'nde ayrılık rüzgarı: Yapımcı ayrılan oyuncuyu açıkladı

Kızılcık Şerbeti dizisi kadrosuna ikinci sezon dahil olan Özge Özacar'ın ayrılacağı iddiaları gündemde. İşin gerçeğini dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan öğrendik 

Gold Yapım imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi, yayınlandığı ilk günden beri Türkiye gündeminde üst sıralarda... Dizinin konusu kadar oyuncu kadrosu da bir hayli dikkat çekiyor. 

Diziye ikinci sezon katılan ve Görkem adlı karaktere hayat veren Özge Özacar'ı ilk olarak Barış Kılıç'ın canlandırdığı Ömer ile yaşadığı tek gecelik ilişkinin kahramanı olarak tanıdık. 

Varlıklı bir muhafazakar ailenin kızı olduğunu ise, Ömer'in katıldığı iş toplantısında hayretler içinde öğrendik. 

Görkem'in Abdullah Ünal ve ailesi ile olan ilişkisi, iş ile sınırlı kalmadı. 

Sıla Türkoğlu'nun canlandırdığı Doğa'dan boşanan Fatih, annesinin ısrarı üzerine Görkem ile tanıştı ve ikili yeni bir aşka yelken açtı.

Doğukan Güngör'ün canlandırdığı Fatih karakteri, Görkem'in yalnızca ailesinin yanında kapalı olduğunu ve bir çeşit çifte yaşam sürdüğünden kısıtlı da olsa haberdardı.

Ve ikili kısa süre sonra nikah masasına oturdu. Ancak Görkem'in sırları, düğünün hemen ertesi günü ortaya çıkmaya başladı.

Sibel Taşçıoğlu'nun canlandırdığı evin annesi Pembe Hanım, gurur duyarak büyük umutlarla oğlunu evlendirdiği yeni gelininin açık olduğunu, Görkem'in sivri konuşmaları ile öğrendi.

Bununla da bitmemiş, Ünal ailesinin evine gelin giden Görkem, aile evindeki rahat yaşantısını sürdürmeye devam etmiş, Ünal ailesine ayak uydurmamaya yemin etmiş gibi duruyordu.

Fatih ve Görkem'in dışarı çıktığı gece Görkem'in eve sarhoş gelmesi gerilimi iyice yükseltti. 

Bu olaylı gecenin ertesi günü hasta annesini kaybeden Görkem, iyiden iyiye kaotik bir süreç yaşamaya başladı. 

Gerek Ünal ailesi gerekse kendi ailesi tarafından eleştirilen Görkem karakterinin diziden ayrılacağı iddiaları tam da bu noktada ayyuka çıktı.

Ortaya çıkan iddiaları, dizinin yapımcısı Faruk Turgut'a danıştık ve aslı olup olmadığını sorduk. 

Gold Yapım'ın sahibi Faruk Turgut, Özge Özacar'ın diziye devam edip etmeyeceği kararının görüşme aşamasında olduğunu ve net kararın Mayıs ayı ortalarında verileceğini söyledi.

26 Nisan Cuma günü yayınlanacak yeni bölümde de Görkem'in Ünal aile evinde gerilimi iyice tırmandıracak sözlere imza attığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.