Zahide Yetiş'ten Hayatına İlişkin İtiraflar Geldi! Oğlunun Babası Kim?

Zahide Yetiş'ten Hayatına İlişkin İtiraflar Geldi! Oğlunun Babası Kim?

Program sunucusu Zahide Yetiş, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettirdi. 43 yaşındaki sunucu, şimdi ise özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Yetiş, konuk olduğu bir programda 9 yıllık evliliğinin bittiğini açıkladı.

2014 yılında nikah masasına oturan Yetiş, tüm gerçekleri ilk kez itiraf ederken “Bu bizim için çok özel bir sene oldu” sözleriyle dikkat çekti. Öte yandan Yetiş’in oğlu Aras’ın babası merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Zahide Yetiş’in 9 yıl aynı yastığa baş koyduğu eski eşi...

Uzun yıllar gündüz kuşağında program sunuculuğu yapan Zahide Yetiş, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettirdi. 43 yaşındaki sunucu, şimdi ise özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla gündem oldu.

Gökay Kalaycıoğlu'nun programına konuk olan Yetiş, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Zahide Yetiş tüm gerçekleri ilk kez itiraf etti

2014 yılında nikah masasına oturan ve Aras adında bir oğlu olan Yetiş'in boşandığı ortaya çıktı. Gökay Kalaycıoğlu'nun 'Artık Aras'la bambaşka bir yolunuz var' demesi üzerine boşanma sürecinden bahseden Yetiş, şunları söyledi:

'OĞLUMLA HAYATIMIZA DEVAM EDİYORUZ'

İstanbul'da evim var ama çoğu zamanımı İzmir'deki evde geçiriyorum. Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz. Baba ve babaannesiyle diyalogumuz devam ediyor' Özel hayatını basından uzak yaşamaya tercih eden Yetiş, boşanma sürecinin gizli kalmasını istediği için detay vermekten kaçındı. Öte yandan Yetiş'in oğlu Aras'ın babası merak edilip araştırılmaya başlandı.

asdxdcvjhkjmnb.jpgv

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.