Camdaki Kız Dizisi Final Mi Yapacak! Başrol Oyuncusu Deşifre Etti...

Camdaki Kız Dizisi Final Mi Yapacak! Başrol Oyuncusu Deşifre Etti...

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerindeki Camdaki Kız final yapıyor. Net final tarihi belli oldu..

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi final yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Burcu Biricik “Üçüncü yıla geldik. İki yıldır çalışıyoruz. Tatlı ve sevdiğimiz bir ekipleyiz. Yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz. Seyircimiz de sağ olsun bizi hiç yalnız bırakmadı. Yorulduk ama mutluyum” açıklamasında bulunmuştu.

Öte yandan dizide Muzo karakterine can veren Enis Arıkan'da "Yavaş yavaş sonuna geldik. Harika bir ekiple uzun süredir çalışıyoruz. Mükemmel günler geçirdik. Çok güzel arkadaşlıklar edindim" açıklamasında bulunarak dizinin finaliyle ilgili ilk kez konuşmuştu.

KULİSLERDEN SIZAN BİLGİ

Cumhuriyet'in edindiği bilgiye göre Camdaki Kız dizisinin final tarihi de kesinleşti. Reyting rekortmeni dizinin mayıs ayının son haftasında final yaparak ekranlara veda edeceği öğrenildi.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

Camdaki Kız, OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, senaryosunu ise Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan'ın yazdığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanmıştır.

Camdaki Kız Final

Eğer Camdaki Kız kitaba sadık ilerlerse Nalan Hayri'nin evli olduğunu öğrenince ondan uzaklaşacak, fakat Hayri'nin ısrarlarıyla tekrardan bir araya gelecekler.

Öte yandan Türkân ve çocuklarla yakın bir ilişki kuracak olan Nalan onlara sahip çıkacak.

Kitaba göre Laz Kızı adlı bir karakterle Hayri arasında bir aşk başlayacak, fakat Hayri ne Türkân'dan ne de Nalan'dan ayrılmak istemediği için ölümü Laz Kızı'nın elinden olacak.

Bakalım dizi ekibi kitaba sadık bir son hazırlayacak mı?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.