PTT'den 24 Bin TL Ödeme Yapılacak! TC Kimlik Numarası Sonu 1-2-3-4-5-6-8 Olanlara Verilecek...

PTT'den 24 Bin TL Ödeme Yapılacak! TC Kimlik Numarası Sonu 1-2-3-4-5-6-8 Olanlara Verilecek...

PTT’den start verilen yeni kredi kampanyası açıklandı. 24.000 TL limitli nakit kredi parası alabileceğiniz bir kampanya duyuruldu. İşte bu ödemeye ilişkin tüm detaylar…

PTT’den duyurulan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım ile başvurularınızı gerçekleştirecek olanlara banka müşterileri olmaları halinde işlemler çok hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor ve nakit kredi ödemeleri yapılarak bankalardan uygun faizler ile kredi ödemeleri hesaplara aktarılıyor ve müşteriye kullandırılıyor.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere banka kredi puanı düşük olması halinde başvurularını bu bankadan gerçekleştirerek hızlı bir şekilde ödeme alabilecekler ve onaylanan bu krediler gerçekten hesaplarına yatırılarak kullanabileceği de duyuruldu. Bankadan kredi puanı düşük olanlara 24.000 TL üstelik de 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmaları yeterlidir.

TC kimlik numaranızdan gerçekleştirilecek tüm sorgulamalar ile beraber kredi başvurularınızı cep telefonlarınız üzerinden SMS atarak yapabilirsiniz. Vatandaşlara onay halinde hemen ödeme verilecek. T.C kimlik numarasından ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için kredi politikalarına uygun olmak gerekiyor ve bu işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir kampanya da hazırlandı. İşte o detaylar…

Hemen Ödemeli Kredi Kampanyası…

24.000 TL’lik bir ödeme alabileceğiniz ve kredi işlemlerinizi çok çabuk tamamlayabileceğiniz bu kampanyalara katılıma 36 ay vadeli kredi verilecek. Başvuru işlemleri için cep telefonunuzdan SMS ile yapabilirsiniz. “PTT” yazın, boşluk bırakın “T.C kimlik numaranızı” yazın ve bu mesajı 30-50’ye göndererek ihtiyaç kredisi başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.