Emekliye Promosyon Müjdesi O Bankadan Geldi! SSK ve Bağ-Kur Emeklileri 16 Bin 500 TL Ödeme Alacaklar...

Emekliye Promosyon Müjdesi O Bankadan Geldi! SSK ve Bağ-Kur Emeklileri 16 Bin 500 TL Ödeme Alacaklar...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEM) personeli için yatırılan terfi ödemeleri bazı bankalarda oldukça düşük. Özellikle bir bankanın terfi ücreti tavana kadar çıktı. İşte o ödemenin detayları...

Promosyon ödemesi için maksimum limit ile ödeme yapan bu banka hangisi? İşte o bankalara ilişkin tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEM) personeli için verilen terfi ödemeleri bazı bankalardan oldukça düşükken, bir bankanın terfi tutarı ise tavana çıktı. MEM personeli promosyon ödemeleri için, promosyon ödemesi için azami limit sunan bankadan alacaktır. Promosyon ödemelerinde belirlenen üst limit ne? Ödemeler hangi tarihte yapılacak? 

O Banka Tanıtım İçin Tavan 16.500 TL Olacak!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açılan tanıtım ihalesini Halk Bankası elde etti. Aralarında 3 yıl süre bulunuyor ve anlaşma sağlandı. Promosyon ödemeleri için tutar 16 bin 500 TL ile tavana kadar ulaştı.

İhale sonucu için bankalardan kazanan Halk Bankası olarak açıklandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve banka müdürleri tarafından katıldığınız toplantı sonrası ihale süresi de belirlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise bu konu hakkında açıklamasını yaptı. Personel maaşlarını 3 yıl boyunca Halk Bankası vasıtası ile alacaklarını ve 16.500 lira terfi ödemesini yapacaklarını açıkladılar. Böylece anlaşmaları kesinleşti ve protokol imzalandı.

Terfi, emekli veya personeller için bu yıl ve gelecek yıl devamlılık sağlayacak. Ancak emekli bireyler maaş ödemelerini anlaşmalı şekilde çalıştıkları herhangi bir bankadan almaya devam edebilecekler. Çalışan personeller ise yalnızca anlaşmalı oldukları bankadan maaş ödemelerini alabilecek. Promosyon ödemesinde ise miktar MEM çalışanları için dikkat çekici bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.