Serenay Sarıkaya yeni aşkıyla fena yakalandı! Mert Demir kimdir?

Serenay Sarıkaya yeni aşkıyla fena yakalandı! Mert Demir kimdir?

Serenay Sarıkaya yeni aşkıyla fena yakalandı! Mert Demir kimdir?

Bir süredir birlikte olan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir, ilişkileriyle ilgili merak edilen soruları yanıtsız bırakıyorlardı. Çift ilk kez el ele görüntülendi.

Hem güzelliği hem de başarısıyla adından sıklıkla söz ettiren Serenay Sarıkaya’nın ismi Mert Demir ile anılıyordu. İkili aşk iddialarına sessiz kalmıştı. Çift bir mekan çıkışında ilk kez el ele görüntülendi. Gazetecilerin sorularına cevap vermeyen ikili sessizce araçlarına bindi.

Haklarında çıkan aşk iddiasına sessiz kalan sosyal medyadaki yorumlarıyla dikkat çeken ikili, baş başa gittikleri Milano tatili dönüşü görüntülenmişti.

Geçtiğimiz gün bir güzellik salonundan çıkan Sarıkaya, ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. "Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor?" sorusuna "Güzel gidiyor, her şey yolunda, Milano tatili de harikaydı. Bayram için Mert ile planımız yok. Benim iş görüşmelerim var, onlarla ilgileneceğim" şeklinde cevap verdi.

İLK KEZ EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Ünlü çift, mekan çıkışında ilk kez el ele görüntülendi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in el ele tutuşmaları, ilişkilerinin artık daha açık bir şekilde tanındığını gösterdi. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak sessizce araçlarına binmeleri, özel hayatlarını koruma konusundaki kararlılıklarını ortaya koydu.

GAZETECİLERİN SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Mekan çıkışı el ele görüntülen ikili gazetecilerin ısrarlı sorularına cevap vermeyerek sessizce araçlarına bindiler.

SERENAY SARIKAYA KİMDİR

İlk kez Şaşkın filmiyle sinema sektörüne adım atan Serenay Sarıkaya, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Plajda filmindeki rolüyle oyunculuk yeteneğini kanıtladıktan sonra, Sinan Çetin'in Peri Masalı (2008) dizisindeki performansıyla televizyon dünyasına giriş yaptı. Aynı yıl Limon Ağacı (2008) dizisinde ilk başrolünü üstlendi ve izleyicilerden büyük beğeni topladı. Adanalı (2008-2010) dizisindeki rolüyle de başarısını perçinledi. 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci olup, Türkiye'yi Miss Universe yarışmasında temsil etme şansı elde etti. Bu dönemde Lale Devri (2010-2013) ve Medcezir (2013-2015) gibi popüler dizilerde başrol oynayarak adını geniş kitlelere duyurdu. Ayrıca Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminde seslendirme yaparken, Behzat Ç. Ankara Yanıyor filminde de önemli bir rol aldı.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Serenay Sarıkaya, birçok reklam filminde yer aldı ve tanınmış markaların da reklam yüzü oldu. 2014 yılında GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçilerek başarılarını taçlandırdı. Çok sayıda ödül kazanan Sarıkaya, bu başarıları arasında iki Altın Kelebek Ödülü de bulunuyor.

Serenay Sarıkaya'nın hayatı ve ailesi de onun hikayesinde önemli bir yer tutar. Ankara'da doğan Sarıkaya, anne ve babasının ayrılmasıyla İstanbul'a taşındı. Babasının olmadığı bir ortamda büyüyen Sarıkaya, bu durumu bir röportajında "Babasız büyümek, özellikle bir kız çocuğu için önemli bir olaydı, özellikle de gelişim aşamasında." sözleriyle anlattı. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Antalya'da lise eğitimini tamamlayan Sarıkaya, ardından İstanbul'a taşınarak oyunculuk dünyasına adım attı. Uzun yıllar boyunca farklı spor dallarıyla ilgilendi ve Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda jüri özel ödülünü kazanarak oyunculuk kariyerine ilk adımını atmış oldu.

MERT DEMİR KİMDİR

Türk müzik sahnesinin çok yönlü isimlerinden biri olan Mert Demir, şarkıcılığın yanı sıra söz yazarlığı, prodüktörlük, yapımcılık ve aranjörlük gibi alanlarda da faaliyet gösterdi. Beyoğlu, İstanbul'da doğan ve büyüyen Demir, müzikle genç yaşlardan beri ilgileniyor. Lise eğitimini tamamladıktan sonra yurtdışında kariyer yapmayı hedefleyen Demir, O Ses Türkiye yarışmasına katılarak sesini geniş kitlelere duyurdu ve finale kadar yükseldi.

2014 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahne almaya başlayan Demir, 2017 yılında FadeOut Müzik ile profesyonel müzik kariyerine adım attı. Bu süreçte söz, müzik ve düzenlemesini kendisinin yaptığı ilk teklisi olan "Uyan"ı yayınladı. Ardından 5 Nisan 2019'da "Bak Kollarım Burada" adlı ilk albümünü müzikseverlerle buluşturdu. Albümünden "Karakış" gibi başarılı parçalarla dikkat çekti.

COVID-19 pandemisi döneminde de aktif bir şekilde müzik çalışmalarını sürdüren Demir, birçok tekli yayınladı ve dinleyicileriyle buluştu. 18 Kasım 2020'de "Kimim Lan Ben?, Part 1" ve bir hafta sonra "Kimim Lan Ben?, Part 2" adlı iki EP albümü piyasaya sürdü. Ardından 2 Nisan 2021'de "Kimim Lan Ben?" adını taşıyan ikinci albümünü dinleyicilerle buluşturdu.

2010'lu yılların sonundan itibaren farklı tarzda müzik çalışmalarıyla dikkat çeken Mert Demir, söz yazarlığı, prodüktörlük ve aranjörlük konularında da önemli katkılar sağladı. Sanatçı, dijital platformlarda yayınladığı canlı konser ve stüdyo performanslarıyla da müzik tutkunlarının ilgisini çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.