Destan hangi gün saat kaçta başlıyor? Destan nerede çekiliyor? Destan hangi tarihi anlatıyor? Akkız, Gök Tegini aşkı gerçek mi?

Destan hangi gün saat kaçta başlıyor? Destan nerede çekiliyor? Destan hangi tarihi anlatıyor? Akkız, Gök Tegini aşkı gerçek mi?

Tarihi dizilerden biri olan ve geçtiğimiz günler ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Destan isimli dizi hem oyuncuları hem de konusu ile herkesin beğenisini kazanan dizilerden biri haline geldi. Dizinin henüz ilk bölümü yayınlansa da herkesin beğeni odağı oldu.

Yeni bölümleri heyecan ile beklenen dizinin konusu ve nerede çekildiği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Dizinin başrol oyuncuları ve yan rol oyuncuları olmak üzere herkesin performansı sosyal medya da çok konuşuldu ve çok büyük bir tebrik topladı.

Reyting konularına bakıldığı zaman da son derece etkili sonuçlar ile karşı karşıya kaldığını görmek mümkün oluyor. Reyting de her daim ilk sıra da olan dizileri bile geri planda bırakarak ilk sıraya yerleşti. Dizi her bakımdan seyircinin ilgi ve sevgisini kazanmayı başardı. Bu sebeple de gelecek bölümleri çok büyük bir merak ile bekleniyor. 

Destan Dizisi Nerede Çekildi ve Oyuncuları Kimlerdir?

Bozdağ Film Platosu bünyesinde yayınlanmaya başlayan Destan dizisi ATV ekranlarının en iddialı dizilerinden biri haline gelmeyi başardı. Dizi içerisin de yer alan Ebru Şahin isimli güzel oyuncu sosyal medya da ilgi odağı haline geldi. Oynadığı her dizi ile dikkatleri üzerine toplayan Ebru Şahin bu dizide de aynı şekilde ilgi odağı oldu.

Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi oyuncuların da bulunduğu kadro seyircilerin beğenisini kazandı. Dizi de yer alan oyuncular ve dizinin konusu pek çok kişi tarafından beğenilen durumlardan biri haline geldi. Dizinin nerede çekildiği de çok merak edilen bir konu haline geldi. Çünkü dizi sahneleri çok etkileyici bir halde kendini seyrettiriyor. Bu da seyircilerin merakını uyandıran bir durum oldu. Dizi çekimlerinin çok büyük bir kısmı için Beykoz Kundura Fabrikası kullanıldı. Burada çeşitli stüdyo düzenekleri kurularak çekim için hazır hale getirildi.

Destan Dizisinin Muhteşem Hikayesi Hangi Dönem?

Destan dizisinin temeli Orta Asya zamanlarında yaşanan olaylardır. Tarih dizisi olmasından dolayı pek çok kişinin beğenisini kazandı. Tarih dizisi gibi görünen bir dizi olsa da içerisin de yoğun bir şekilde aşkı da taşımaktadır. Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı Akkız ile Gök TeginiBatuga arasında geçen saf ve korku dolu aşkı konu almaktadır. Dizi ilk bölümün de her sahnesi ile çok konuşulan konular arasında yer almayı başardı.

Özellikle yaşanan bu aşk herkesin içini ısıtmaya yetti. Geçmişe doğru uzanan bir hikayeyi konu alan bu dizinin ismi ilk olarak Akkız Destanı olarak açıklansa da daha sonra Destan olmasına karar verildi. Dizinin ilk bölümü reytingler de zirveye oturmayı başardı. Yeni bölümlerinde de böyle başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor. Dizinin yeni bölümü pek çok kişi tarafında son derece heyecanlı ve meraklı bir şekilde bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.