Ve Biraz Önce SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjdeli haber geldi! 9.200 lira ek ödeme hesaplara yatırılıyor

Ve Biraz Önce SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjdeli haber geldi! 9.200 lira ek ödeme hesaplara yatırılıyor

Ve Biraz Önce SSK, Bağkur ve memur emeklilerine müjdeli haber geldi! 9.200 lira ek ödeme hesaplara yatırılıyor

SSK ve Bağ-Kur Emeklilerine Müjde! Bayram sonrasında, SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz için 9.200 TL ekstra ödeme yapılacak. Yeni yılın ilk günlerinde emeklilere yapılan zamlar, yaşam maliyetlerinin ve enflasyonun hızla artmasıyla birlikte yeterli olmamaya başladı. Emekliler, geçim sıkıntılarına çözüm bulabilmek adına ek gelir kaynakları arayışında. Bankaların bayram öncesinde yaptığı ek ödemelerin ardından, bayram sonrasında da ödemelerin süreceği belirtiliyor.

9,200 TL EMEKLİ ÖDEMESİ

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için 9.200 TL’lik yeni bir ödeme fırsatı doğdu. Bankalar arasındaki rekabet kızışırken, bazı emekliler bu duruma itiraz ediyor. Bayram sonrası yapılacak olan ek ödemeler, emeklilerin yüzünü güldürebilir. 

Emeklilere yönelik yeni zamların ve ek ödemelerin beklentisi içinde geri sayım sürerken, Temmuz ayına dair sadece üç veri kaldığı biliniyor. Kamu bankaları, emeklilere sunulan promosyon miktarlarını artırdı; şimdi devlet bankaları 8.000 ile 12.000 TL arasında ek ödeme yaparken, özel bankaların sunduğu rakamlar daha da yüksek.

Emekli vatandaşlar için ek ödeme imkanları, bankalar arasındaki rekabetle birlikte daha da cazip hale geliyor. İşte, bayram sonrası emeklilere yapılacak ek ödemelerle ilgili detaylar...

12 BİN TL'YE KADAR PROMOSYON 

Kamu Bankaları: Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankaları, emeklilere 8.000 TL’den başlayarak 12.000 TL’ye kadar promosyon ödemeleri sunuyor.
Özel Bankalar: Özel sektör bankaları ise bu rakamları aşarak, emeklilere 15.000 TL’ye varan promosyonlar ve ek ödemeler teklif ediyor.

FİNANSBANK PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIYOR?

Finansbank’ın emekli promosyon kampanyasına katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 30 Nisan 2024’tür. 

Bu tarihe kadar, mobil bankacılık, internet bankacılığı veya Finansbank şubeleri üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bayram sonrasında, ödemeler hesaplara yatırılacak ve ilk emekli maaşınızı da Finansbank üzerinden alabileceksiniz. 
Emekli maaşı ödeme tarihlerine kadar başvurularını tamamlayan emeklilere, Finansbank tarafından ekstra bir ödeme daha yapılacak.

20 BİN TL'YE VARAN NAKİT DESTEK İMKANI

Finansbank, emeklilere özel bir kampanya sunuyor: Faizsiz Hoş Geldin Kredisi. Bu kredi ile emekliler, 20.000 TL’ye kadar faizsiz nakit desteği alabilir ve bunu 6 ay vade ile geri ödeyebilirler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum