TOGG Kredi Faiz Oranı Belirlendi Mi? TOGG Fiyatları Ne Kadar, Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

TOGG Kredi Faiz Oranı Belirlendi Mi? TOGG Fiyatları Ne Kadar, Hangi Bankalar Kredi Veriyor?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu) tarafından üretilen yerli otomobil, Türkiye'de büyük bir ilgiyle karşılanmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına göre, TOGG için kredi imkanları da gündeme gelmiştir.

Kamu bankalarının (Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank) TOGG için araç bedelinin yüzde 50'si kadar kredi verme taahhüdü, otomobil severler arasında heyecan yaratmıştır.

TOGG Kredisi İçin Kullanıcılar 36 Ay Kredi Kullanabilirler

Erdoğan'ın açıklamalarına göre, TOGG kredisi için kullanıcılar, aracın fiyatının yarısı kadar tutara 36 ay vadeyle kredi kullanabilecekler. Bu kredi için belirlenen faiz oranı ise yüzde 0,99 olarak açıklanmıştır. Cumhurbaşkanı, Ziraat Bankası'nın 36 ay vadeli bu krediyi sunarak TOGG satışlarını destekleyeceğini belirtmiştir. Bu destekleme sayesinde, TOGG'un daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşması ve talep görmesi beklenmektedir.

Kredisi Başvuru Detayları Resmi Olarak Açıklanmadı

TOGG'un ön siparişleri alındıktan sonra, kredi imkanlarının ne zaman devreye gireceği merak konusu olmuştur. Ancak, henüz TOGG kredisi başvuru detayları resmi olarak açıklanmamıştır. TOGG'un en ekonomik modelinin fiyatının 953 bin TL olarak belirlendiği göz önüne alındığında, bu kredi imkanının birçok kullanıcı için cazip bir seçenek olacağı düşünülmektedir.

Otomobil TOGG, 3 Farklı Versiyonu Ve 6 Farklı Renk Çeşidi Mevcut

Yerli elektrikli otomobil TOGG, 3 farklı versiyonu ve 6 farklı renk seçeneğiyle sunulmaktadır. Gemlik, Anadolu, Kula, Kapadokya, Oltu ve Pamukkale isimli renk seçenekleri, kullanıcılara çeşitli tercihler sunmaktadır. Nisan ayında ilk araçların teslim edilmesi planlanırken, TOGG sahibi olmak isteyenler için kamu bankalarına başvuru yapma imkanı bulunacaktır.

Erdoğan Kredi Başvuruları İçin Mesaj Vermişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi başvuruları için kamu bankalarının yeterli kredi yastığına sahip olduğunu ve bu kredilerin rahatlıkla sağlanabileceğini belirtmiştir. Konut kredilerinde olduğu gibi, otomobil kredilerinin de benzer bir kolaylıkla sağlanabileceği vurgulanmıştır. TOGG kredisi ile ilgili detaylar henüz netleşmemiş olsa da, Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un bu kredi imkanlarıyla daha geniş bir kitleye ulaşması ve ülkedeki elektrikli araç kullanımını artırması beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.