Renault elektrikli hafif ticari aracı: Hafif ticari aracın Türkiye fiyatı ne kadar?

Renault elektrikli hafif ticari aracı: Hafif ticari aracın Türkiye fiyatı ne kadar?

Renault elektrikli hafif ticari aracı: Hafif ticari aracın Türkiye fiyatı ne kadar?

Yenilenen Renault Kangoo, Türkiye pazarında görücüye çıktı. Otomobil, modern tasarımı ve elektrikli motor seçeneği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki yenilenen Renault Kangoo, neler vadediyor? İşte tüm detaylar...

Fransız otomobil üreticisi Renault, Türkiye'de popüler olan hafif ticari modeli Kangoo'yu yenileyerek elektrikli versiyonunu da Türkiye pazarında görücüye çıkardı.

Peki yeni Renault Kangoo neler vadediyor? Bu hafif ticari aracın Türkiye fiyatı ne kadar? İşte Renault Kangoo ile ilgili bilmeniz gereken tüm detaylar...

Yeni Renault Kangoo Türkiye fiyatı:

- 1.5 Blue dCi 115 hp Dizel (Van) L2 Equilibre Manuel: 915.000 TL
- 90 kW (120 hp) Elektrikli (Van) Iconic Otomatik: 1.675.000 TL

Yeni Renault Kangoo, markanın klasik tasarımına modern dokunuşlar ekleyerek daha güçlü bir görünüm sergiliyor. Ayrıca Renault'un yeni logosu oldukça dikkat çekiyor.

İŞTE YENİ RENAULT KANGOO

Yeni Renault Kangoo'nun iç kısmı da modern detaylarla donatıldı. Araçta 10 inç boyutunda tam dijital gösterge ekranı yer alıyor. Orta konsolda ise daha küçük bir bilgi-eğlence ekranı bulunuyor. Bu ekranın hemen altında araç kontrollerini yapabileceğiniz çeşitli butonlar yer alıyor.

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'de iki motor seçeneğiyle sunulacak. Bunlardan ilki, 115 beygir gücünde 1.5 litrelik Blue dCi dizel motor. Elektrikli versiyonda ise 90 kW gücünde bir elektrik motoru yer alıyor. Elektrikli versiyon, 45 kWh kapasiteli bataryasıyla 285 kilometreye kadar menzil sunuyor. 22 kW AC hızlı şarj desteği ile batarya, yüzde 5'ten yüzde 80'e kadar iki buçuk saat içinde şarj edilebiliyor.

Şu an için yalnızca "Van" modeliyle Türkiye'ye gelen Renault Kangoo, ilerleyen dönemlerde "Combi" versiyonu ile de satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.