PTT'den İhtiyaç Sahiplerine 40 Bin TL SMS Kredi Verilecek! PTT 40.000 TL Kredi Başvuru Koşulları Nedir?

PTT'den İhtiyaç Sahiplerine 40 Bin TL SMS Kredi Verilecek! PTT 40.000 TL Kredi Başvuru Koşulları Nedir?

PTT'den sürpriz bir kampanya duyuruldu. Kimlikle başvuru yapanlara 40 bin TL SMS kredi verilecek. PTT şubeleri yarın mesai saati itibarıyla dolup taşacak. İşte detaylar…

PTT gelirken teknoloji ile birlikte yenilikleri takip ediyor ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara anlık kredi kampanyaları hazırlıyor 40 bin TL SMS ile kredi desteği fiyat sahibi vatandaşların finansman ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için oluşturuldu düşük faizli kredi seçenekleriyle adeta finansman caddesi sunan banka fırsatlar sunuyor.

İhtiyaç Sahibi Ailelere 40 Bin TL Destek

PTT'den ihtiyaç sahibi olan ailelere 40 bin TL finansman desteği için yapmanız gereken tek şey SMS ile başvuru oluyor. Cep telefonlarınızın mesaj bölümünü açın PTT yazıp TC kimlik numaranızı bir boşluk bırakıp yazın. Mesajınızı 3050'ye göndererek PTT'nin sunmuş olduğu kolay ve hızlı kredi başvurunuzu gerçekleştirin. Kredi başvurunuzun yanıtı 5 dakika gibi kısa bir sürede gelecektir. Aynı gün içerisinde finansman desteğiniz hesabınızda veya T.C kimlik numaranız üzerinden PTT'ye yatırılacak.

Özel Fırsatlar Oluşturuldu

PTT'den özel fırsat oluşturuldu. Bu kampanyaya yalnızca çalışanlar için değil emeklilere de finansman desteği sağlıyor. PTT'nin emekli vatandaşlara maaş hesaplarını PTT'ye taşımaları halinde verdiği bir destek oluyor. Bu destekten yararlanmak için 36 ay vade imkanını da kullanabilirsiniz.

36 Ay Vadeli Kredi Desteği Nasıl Alınır?

PTT'den ihtiyaç kredisi kampanyasında yararlanmak isteyenlere 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi sağlanıyor. Esnek vade seçenekleri ile ödeme konusunda rahat nefes aldıran banka kredi başvurularınızın kabul edilmesi ile bazı şartları sağlıyor. Başvurular uygun koşullara sahip olan bireyler için değerlendiriliyor ve yanıtı aynı gün veriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.