Milyonlarca emekliye Yapı Kredi Bankası REKOR promosyonu DUYURDU! Kimler ne kadar promosyon alacak?

Milyonlarca emekliye Yapı Kredi Bankası REKOR promosyonu DUYURDU! Kimler ne kadar promosyon alacak?

Milyonlarca emekliye Yapı Kredi Bankası REKOR promosyonu DUYURDU! Kimler ne kadar promosyon alacak?

Kamu bankalarının ardından özel bankalar da emekli promosyonuna zam yaparken, Yapı Kredi de yeni promosyon tutarlarını açıkladı. Yapı Kredi, emekliye 18 bin TL’ye kadar promosyon vereceğini açıkladı. Peki, kimler ne kadar promosyon alacak? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük bankalarından Yapı Kredi, emekli promosyon tutarlarını güncelledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler öncesindeki duyurusunun ardından emekli promosyonlarına zam yapan kamu bankalarının ardından Yapı Kredi de emekli promosyon ödemelerine zam yaptı. Buna göre, emekli maaşını Yapı Krediye taşıyan emeklilere 18 bin liraya kadar promosyon verilecek.

28 Mart 2024 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü vermiş olan emeklilere, 18 bin liraya ulaşan nakit promosyon olanağı sağlanıyor.

EMEKLİYE 18 BİN TL PROMOSYON 2024

Bu kapsamda bir aylık maaş;

9 bin 999 liraya kadar ise 6 bin 250 lira;

10 bin lira - 14 bin 999 lira arasındaysa 10 bin lira;

15 bin lira - 19 bin 999 lira arasındaysa 12 bin 500 lira;

20 bin lira'ndan fazla ise 15 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılıyor.

Ayrıca yine Yapı Kredi'nin verdiği bilgilere göre Ek Ödül Taahhütnamesinin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verildiği zaman maaş baremi bağımsız bin liraya ek nakit ödül ödemesi yapılıyor. Bunun dışında bir de asıl bireysel kredi kartlarıyla toplamda bin lira harcama yapılması durumunda maaş baremi bağımsız bin lira ek ödül ve ilk kez Yapı Kredi Mobil uygulamasına giriş yapılması ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasını yeniden aktif kullanmaya başlaması halinde de bin lira dijital aktiflik ödülü veriliyor. Tüm bunlar hesaplandığı zaman Yapı Kredi emekli promosyon Nisan 2024 ödemeleri 18 bin liraya çıkmış oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.