Asgari Ücretli Çalışanlara 70.000 TL Destek! 70 Bin TL Ödeme Başvuru Koşulları Nedir?

Asgari Ücretli Çalışanlara 70.000 TL Destek! 70 Bin TL Ödeme Başvuru Koşulları Nedir?

Halkbank, özel sektör çalışanlarına maddi destek sunulan yeni bir kredi kampanyası başlattı. Sunulan bu kredi kampanyası özellikle maddi zorluklarla savaşan bireylere 3 ay ödeme erteleme imkanı ile 70.000 TL'ye kadar varan nakit kredi fırsatı alma imkanı veriyor.

Halkbank, sunmuş olduğu bu kredi kampanyası ile müşterilerine finansal esneklik ve güvence sağlamayı amaçlamaktadır.

70.000 TL'lik Kredi Kampanyasının Detayları…

Kredi kampanyası, özel sektör çalışanları için özel olarak tasarlanmıştır. 70.000 TL’ ye kadar varan nakit kredi imkanı sunulur. Üstelik geri ödemelerde 3 ay erteleme avantajı da verilir.

Müşterilere aylık artan taksitler, azalan taksitler, eşit taksitler veya 3 ayda bir eşit taksitler gibi ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Halkbank, uygun faiz oranları ile müşterilerine ödeme kolaylığı da sağlamış olur. Kredi vadesi ise en fazla 36 ay olabilir. İşte örnek ödeme planları:

  • 36 ay vade aylık 2.973,37 TL
  • 24 ay vade aylık 3.579,16 TL
  • 12 ay vade aylık 5.601,36 TL

Başvuru işlemlerini gerçekleştirmek için Halkbank şubeleri, çevrimiçi başvuru veya mobil uygulama kullanılabilir. Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden çevrimiçi başvuru formunu doldurarak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz mobil uygulama üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Başvuru işleminin ardından başvurunuz değerlendirmeye alınır ve incelenir. İncelendikten sonra uygun görülen kredi tutarı belirlenir ve başvurunuzun sonucu en kısa sürede sizlere ulaştırılır. Halkbank, sunmuş olduğu bu kredi kampanyası ile müşterilerine maddi anlamda esneklik ve rahatlık sağlamayı hedeflemektedir. Sunulan 3 ay erteleme imkanı da özellikle ekonomik belirsizlik dönemlerinde vatandaşlara büyük bir maddi rahatlık sağlar. Halkbank'ın özel sektör çalışanları için sunmuş olduğu bu kredi kampanyası, ekonomik destek arayışında olan vatandaşlar için büyük bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Kredi kampanyası hakkında daha fazla ve detaylı bilgi almak istiyorsanız Halkbank'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.