Akbank hesabı olanlara geceyarısı müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye ediliyor

Akbank hesabı olanlara geceyarısı müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye ediliyor

Akbank hesabı olanlara geceyarısı müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye ediliyor

Akbank, müşterilerine 1000 TL değerinde chip-para sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın ayrıntıları, bankanın resmi web sitesinde yer alan bir duyuru ile paylaşıldı.

Nisan ayı yaklaşırken, Akbank'ın mevcut ve potansiyel müşterileri, çeşitli alışveriş sektörlerinde sunulacak promosyonlar, indirimler ve chip-para teklifleri konusunda heyecan duyuyorlar. Akbank, geçmiş aylarda olduğu gibi, bu ay da güncel kampanyalar hakkında bilgi vermek için web sitesi ve sosyal medya platformlarını kullanıyor. 28 Mart'ta başlayan ve 30 Nisan'a kadar devam edecek olan kampanya kapsamında, müşteriler 3000 TL değerinde chip-para kazanma şansına sahip olacaklar, ve Akbank bu fırsatın tüm detaylarını kendi resmi web sitesinde açıkladı.

Akbank'tan Müşterilerine 3000 TL Çip Para Kampanyası

Akbank, yeni müşterilerine özel bir kampanya duyurdu. 28 Mart'tan 30 Nisan'a kadar Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez kayıt olan ve 'Akbanklı olmak istiyorum' seçeneğini takip ederek üyelik işlemini tamamlayan kişilere 3000 TL chip-para sunuluyor. Yeni üyelerin, bu süre zarfında Axess veya Wings ana kartlarına ilk defa başvurup, 30 Nisan'a kadar onay almaları gerekmekte. Onay alan müşteriler, 15 Mayıs'a kadar yapacakları ilk 3000 TL ve üzeri alışverişte 3000 TL chip-para kazanma fırsatını yakalayacaklar.

Akbank'tan Nisan Ayına Özel Kampanya

Akbank, Nisan 2024'ün sonuna kadar sürecek olan ve müşterilere 3000 TL chip-para kazanma imkanı tanıyan bir promosyon sunuyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte, Akbank'ın mevcut ve potansiyel müşterileri, çeşitli sektörlerdeki alışverişlerle elde edilecek indirim ve chip-para tekliflerini büyük bir ilgiyle takip ediyorlar. Kampanya hakkında güncel bilgileri almak isteyenler, Akbank'ın resmi web sitesini ve sosyal medya kanallarını ziyaret ederek, belirlenen tarihlerde geçerli olan avantajlardan haberdar olabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.