ING Bank'tan Açıklama Geldi! Emekliye En Yüksek Promosyon Bankadan Sağlanacak...

ING Bank'tan Açıklama Geldi! Emekliye En Yüksek Promosyon Bankadan Sağlanacak...

Emekli promosyonlarında üst üste rekor açıklamaları geliyor. Promosyon ödemelerini güncelleyen kamu bankaları ve özel bankalar arasındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor.

Emekli promosyonlarında üst üste rekor açıklamaları geliyor. Promosyon ödemelerini güncelleyen kamu bankaları ve özel bankalar arasındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Emeklilere dair yaşanan gelişmeler ile birlikte hızlanan promosyon ödemelerinde ING Bank'ta yarışa katıldı. Peki güncel promosyon ödemeleri ne kadar? İşte tüm detaylar...

ING BANK REKOR PROMOSYONU DUYURDU

Emekli promosyonlarında yaşanan güncellemeler tüm hızıyla devam ediyor. 2023 yılı ile birlikte emekli vatandaşlara dair yaşanan birçok gelişme promosyon ödemelerini de etkiledi. Promosyon ödemelerindeki rekabeti artıran en büyük etken ise Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi oldu.

ING Bank tarafından duyurulan promosyon ile birlikte emekli vatandaşlar yönünü ING Bank'a çevirdi. İlk etapta 2 milyon 250 bin vatandaşın EYT'den faydalanması bekleniyor. EYT'nin yanı sıra geçtiğimiz günlerde en düşük emekli maaşında da zam yapıldı.

5 bin 500 TL olan emeklim maaşı yapılan zam ile birlikte 7 bin 500'e yükseldi. Bu durumda ise emekli promosyon ödemeleri otomatik olarak artış gösterdi. Bu artışın üzerine güncelleme yapan ING Bank promosyon rekabetinde üst sıraları kaptı.

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONLARINI GÜNCELLEDİ

En düşük emekli maaşında yapılan zam ile birlikte ING Bank tarafından verilen promosyon ödemesi emekli vatandaşların dikkatini çekti. Özel bankalar kategorisinde yer alan ING Bank emekli vatandaşlara 10 bin TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor.

3 yıl boyunca ING Bank üzerinden emekli maaşını alacak olan ve taahhüt imzalayan emekli vatandaşlara birçok kampanya ve promosyon ödemesi sunuyor. Taahhüttün imzalanması üzerine promosyon ödemeleri birkaç gün içerisinde emekli hesabına yatırılıyor. Kampanya normal şartlarda 8 bin 500 TL'ye varan ödeme 1.500 TL'lik ek kampanya ile birlikte 10 bin TL'ye yükseliyor.

ING BANK PROMOSYON ÖDEMESİ

Maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri şu şekilde;

500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar ise 5.100 TL,
500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arası ise 5.950TL,
500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arası ise 7.650 TL
10.000 TL ve üzeri ise 8.500 TL nakit promosyon ödemesi alırsınız

Ayriyeten ek ödeme talimatı vermeniz halinde 1.500 TL'ye yakın ek ödeme yapılıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.