Ziraat Bankası'ndan İndirim Kampanyası Duyuruldu! Bin 500 TL Hediye Kampanyası Detayları Nedir?

Ziraat Bankası'ndan İndirim Kampanyası Duyuruldu! Bin 500 TL Hediye Kampanyası Detayları Nedir?

Ziraat Bankası'ndan 1.500 TL değerinde indirim kampanyası geldi. Nisan ayı kampanyaları devam ederken müşteriler de kampanya detaylarını araştırıyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında Bankkart ile Troy da 1500 TL indirim fırsatı kazanabilirsiniz. Yapılan duyuru kapsamında kampanyanın 23 Mart ve 24 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtildi. Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından yapılan 10.000 TL ve üzeri Mac ve iPad alışverişlerinde 1500 TL indirim sağlanacak. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Ziraat Bankası tarafından sağlanan kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler Bankkart Mobil, bankkart.com.tr'den ve SMS yöntemleri ile kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. Sms ile kampanyaya katılım sağlamak Bankkart sahipleri TROY yazıp 4757'ye bankada kayıtlı bulunan numara üzerinden başvuruda bulunabilir.

İndirim kodu ise 44 57'ye gönderilen SMS sonrasında müşterinin bankada kayıtlı bulunan cep telefonuna SMS olarak gönderilecek. Ziraat Bankası tarafından tanımlanan kampanya yalnız troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olacak.

BAŞVURU YAPANA 1500 TL İNDİRİM

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan yararlanabilecek. Belirtilen kampanya koşullarını sağlayan müşteriler ise sepette 1500 TL'lik indirimden yararlanabilmektedir.

Tüm bunların yanı sıra kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilecek. Ek kartlar ve sanal kartlarla Yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilmez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.