Günlük Burç Yorumları ile Sürprizlere Hazırlıklı Olun! 3 Aralık 2021

Günlük Burç Yorumları ile Sürprizlere Hazırlıklı Olun! 3 Aralık 2021

Günlük burç yorumları ile sürprizlere hazırlıklı olun! 3 Aralık 2021'de hangi burcu neler bekliyor?

Koç Burcu

Bugünlerde yaptığınız işlerde müthiş bir rahatlık içindesiniz. Çevrenizdeki kişiler de bunun farkına varacak. Sizinle aynı düşüncelere sahip kişilerle iletişim kurmak için bu fırsattan faydalanın. Planlarınızı çevreniz deki kişilerin önerilerini de ekleyerek zenginleştirin ve bu yoğun enerjinizle işe başlayın. Ulaşılmaz diye düşündüğünüz hedefler artık çok uzakta değil. 

Boğa Burcu

Uzun süredir kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürme zamanı. Cesur ve özverili hareket ederseniz özel hayatınızı veiş hayatınızı da daha iyiye gittiğini görebileceksiniz. İş ve sosyal çevrenizdeki kişilerin gıpta ile bakacağı biri haline gelmenize az kalmış. Ancak stresten kurtulmak için dinlenmeyi ihmal etmeyin.Hobilerinize vakit ayırırsanız hedefleriniz hep göz önünde duracak.

İkizler Burcu

Bu aralar işyerinde yeteneklerinizi ön plana çıkarmanız gerekecek. Sevdiğiniz birinden alacağınız nasihatleri göz önünde bulundurduğunuzda başarıyı yakalayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekiyor ve size güven duymalarını sağlıyorsunuz.  Kendinizi enerjik hissettiğiniz için çevrenizdekilerin sağlığıyla ilgilenmeye bayılıyorsunuz.Ancak alkol ve sigara gibi kötüalışkanlıklardan uzak durmanız gerekiyor yomsa bu enerjik dönem uzun sürmeyebilir.

Yengeç Burcu

Bu dönemde mevsim geçişlerinin yaşanmasına rağmen kendinizi çok sağlıklı hissedeceksiniz. Ancak yaşanacak bazı olumsuz olayların canınızı sıkmasını ve tadınızı kaçırmasına izin vermeyin.  İş yerinizde üyesi olduğunuz ekibin lideri konumundasınız. Ekip arkadaşlarınız size güveniyor. Bu verimli dönemi firsata çevirmek için bazı riskler almanız gerekebilir. Korkmayın, kendinize güvenin. 

Aslan Burcu

Bu dönemde hem sosyal çevrenizde hem iş hayatınızda zorlu bir yola gidiyorsunuz. Bu engelleri her zamanki yöntemlerle çözmeye çalışırsanız aşamayacaksınız. Yakın çevrenizden güvendiğiniz kişilerden tavsiye alarak yeni stratejiler geliştirmek yararınıza olacaktır. Hedefe odaklandığınızda çözüme kavuşacaksınız. Bu arada ailenizle yapacağınız bir görüşmenin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Biraz sabırlı olmalısınız.

Başak Burcu

Bugün özel hayatınızda karşılaştığınız sorunları geride bırakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Uzun süredir kafanızı meşgul eden sorular nihayet cevap bulacak. Sosyal ortamlara katılarak üzerinizdeki durgun ruh halinden kurtulun. Yeni tanışacağınız biri ile yeni bir aşka yelken açmanız mümkün, Ancak ilk tanışma ve ilk buluşmalarda bu kadar fedakar olmanız karşı tarafı cezbetmez. 

Terazi Burcu

Bu dönemde iş yerinizde bazı zorluklar ve engeller ile karşılaşmaya hazır olmalısınız. Bu zorluklar karşısında her nekadar çabalasanız da yerinizde sayıyormuş gibi hissedecek ama bu sizin enerjinizi düşürmesin. Karşılaşacağınız zorluklar eğer sağlam durursanız geçecek gibi görünüyor. Sosyal çevrenizde ise bazı günlük kalıpların dışına çıkmalı ve eğlenceli ortamlara katılmalısınız. 

Akrep Burcu

Sosyal çevrenizde gelişen olumsuz olaylar karşısında ne oluyor diye sorularınıza cevap aradığınız bir anda karşınıza çıkacak olan kişi sizi bu kargaşadan çıkaracak. Kafanızı çok meşgul edecek olan bu kişi maziden sizi yaralamış biri olabilir. Tam her şey artık düzene girdi derken yeniden karmaşık bir durumun içinde kalabilirsiniz. 

Yay Burcu

Bugün enerjinizle ışık saçıyorsunuz. Tüm dünyayı hayran bırakacak kadar enerji dolusunuz. Ancak iş yerinizde sizi kıskanç gözlerle izleyen bazı kişilerin dedikodularına maruz kalmanız olası. Siz yine de sakinliğini korur ve duymazdan gelirseniz, size zarar veremeyecekler. Aşk hayatınızdaki belirsizlik nihayet son buluyor. Partnerinizle mutlu ve sürprizlerle dolu günler sizi bekliyor. 

Oğlak Burcu

Problemli bir hal alan olan aşk hayatınızıda her şeyin düzelmesi için partneriniz ile karşılıklı sorunları konuşmalısınız. Maddi sorunlar yaşadığınız bu dönemde beklemediğiniz bir yerden elinize toplu bir miktar para geçebilir. Bunun dışında sosyal çevrenizdeki ilişkilerinizden dolayı ailenizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. İş yerinizde sergilediğiniz özveri patronlarınızın dikkatini çekiyor, terfi alabilirsiniz.

Kova Burcu

Sosyal çevrenizde yaşayacağınız iletişimsizlik ve yanlış anlamalar nedeni ile bugün bazı gereksiz gerilmeler yaşayabilirsiniz. Ancak sinirlerinize ve öfkenize hakim olmalı ve daha hoşgörülü davranmalısınız. Öte yandan uzun zamandır planladığınız tatile çıkmak size çok iyi gelecek. Hem daha sağlıklı hem de daha enerjik döneceğiniz bu tatili ertelemeyin.

Balık Burcu

Bugün aşk hayatınızda yaşamadığınız kadar mutlu olacaksınız. Sizin gibi duygusal ve romantik olan partneriniz sürprizlerle ayağınızı yerden kesecek. Hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda sizi çok mutlu edecek gelişmelerin yaşanacağı bir döneme giriyorsunuz. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin. Yağlı ve şekerli yiyeceklerden kaçınarak egzersiz ve spor yapmaya devam etmelisiniz.   

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.