Akaryakıta Büyük İndirim! Bu Gece Benzin ve Motorine İndirim Yapıldı! İşte Güncel Fiyatlar...

Akaryakıta Büyük İndirim! Bu Gece Benzin ve Motorine İndirim Yapıldı! İşte Güncel Fiyatlar...

Son dakika mazot ve benzin fiyatı haberleri...Benzin ve mazot fiyatı, brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmayla birlikte indirim ve zam haberleriyle değişkenlik göstermeye devam ediyor.

Akaryakıt fiyatları da araç sahipleri tarafından merakla takip ediliyor. Küresel resesyon endişelerinin etkisiyle brent petrol fiyatında yaşanan düşüş sonrası akaryakıt fiyatları için 21 Nisan'da çifte indirim gelmişti. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre akaryakıt fiyatları için bir indirim daha bekleniyor. Peki benzin fiyatı ve motorin fiyatları ne kadar olacak? İşte il il akaryakıt pompa fiyatları...

Son dakika haberleri...Benzin fiyatı ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatları, OPEC+ grubu üyesi 9 ülkenin aldığı kararlar, Fed'in izlediği politikalar ve Rusya'da, Çin'de yaşanan küresel gelişmeler ile benzin ve motorin fiyatları cephesindeki beklentiler değişiyor. Sektör temsilcilerinden alınan bilgiye göre 25 Nisan 2023 Salı gününden geçerli olmak üzere akaryakıt fiyatları bir kez daha değişecek. Peki benzin fiyatı ve motorin litre fiyatları ne kadar olacak?

BENZİN FİYATI İÇİN İNDİRİM-ZAM VAR MI?

Benzin fiyatı için 21 Nisan tarihinde 1,21 TL'lik indirim geldi. Yeni bir indirim-zam haberi beklenmiyor.

MOTORİN FİYATLARI İÇİN İNDİRİM-ZAM VAR MI?

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) için 21 Nisan tarihinde 0,91 TL'lik bir indirim geldi. 25 Nisan salı gününden geçerli olmak üzere de 0,47 TL'lik bir indirim daha bekleniyor.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARI

Güncel benzin ve mazot litre fiyatları ne kadar kaç lira? İşte o tablolar:

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul 20.18 TL
Ankara 20.54 TL
İzmir 20.61 TL

BENZİN FİYATLARI

İstanbul 21.25 TL
Ankara 21.60 TL
İzmir 21.56 TL

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken; Gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payının eklenmesiyle KDV hariç Rafineri satış fiyatı bulunuyor.

Gümrüksüz Rafineri Fiyatı hesaplanırken ise, Akdeniz-İtalyan piyasasında yayınlanan günlük CIF Akdeniz ürün fiyatları ve günlük Dolar kuru takip edilerek, belli bir fiyat değişim farkında gümrüksüz rafineri tavan satış fiyatı elde ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.