Bu Hafta O Markette Ayçiçek Yağına Dev İndirim! 5L Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Bu Hafta O Markette Ayçiçek Yağına Dev İndirim! 5L Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Ülkemizde sürekli olarak yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte ürün fiyatlarında zam yapılmaya devam ediliyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte indirim üstüne indirim açıklayan marketler tüketicinin gündeminde yer alıyor. Kısa bir süre önce ayçiçek yağı fiyatlarında bir indirim daha geldi.

O markette ayçiçek yağını neredeyse geliş fiyatından satan o market duyurdu. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞINDA RAMAZAN İNDİRİMİ!

2023 yılı ile birlikte artışa devam eden enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte ürün fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Ayçiçek yağı fiyatlarına sürekli olarak gelen zam ile birlikte vatandaş indirim fırsatı kovalamaya başladı.

O market tarafından yapılan açıklama ile birlikte bu kez indirim ayağınıza geldi. 2022 yılı ile birlikte en çok zamlanan ihtiyaç ürünlerinden birisi olan ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan zamlı süreç geçim sıkıntısı geçiren vatandaşın omuzlarına yük olarak binmişti.

2023 yılı ile birlikte devam eden artışlar ramazan ayı ile birlikte yerini indirime bıraktı. Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanan artışa dur diyen indirim o büyük marketten geldi. İndirim ile birlikte 4 litrelik Komili ayçiçek yağı kapış kapış gidiyor.

DEV MARKETTEN DEV İNDİRİM!

Ayçiçek yağı fiyatları CarrefourSA tarafından yapılan indirim açıklaması ile birlikte indirime gitti. CarrefourSA tarafından yapılan indirim sonrası ayçiçek yağı vatandaş tarafından 3'er 5'er alınmaya başladı.

Yapılan indirim ile birlikte 4 litrelik Komili Ayçiçek Yağı fiyatı 139,90 TL'den indirim ile 119,90 TL'ye kadar gerileme kaydetti. İndirimli ayçiçek yağını raflara dizen CarrefourSA indirim kampanyasının başladığını açıkladı.

İNDİRİMLİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yapılan indirim ile birlikte 139,90 TL tutarına satılan ayçiçek yağı fiyatı 119,90 TL'ye kadar indirildi. Yapılan indirimle birlikte diğer ayçiçek yağı fiyatları ise şu şekilde belirlendi. İşte güncel ayçiçek yağ fiyatları;

Orkide Ayçiçek Yağı 1 lt 39,95 TL

Orkide Ayçiçek Yağı 2 lt 78,95 TL

Orkide Ayçicek Yağı 4 lt 144,90 TL

Yudum Ayçiçek Yağı Pet 5 lt 152,90 TL

Kırlangıç Ayçiçek Yağı 2 lt 69,75 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.