7 Aralık Günlük Burç Yorumları! Herkesi Etkileyecek Gelişmeler Var!

7 Aralık Günlük Burç Yorumları! Herkesi Etkileyecek Gelişmeler Var!

Günümüzde insanlar hayatlarını doğru şekilde idame ettirebilmek için ayda birkaç defa ya da günden bir defa burç yorumlarını okumakta ve böylece hayatlarında ne şekilde karar alacaklarını belirlemektedirler. İşte 7 Aralık günlük burç yorumları...

Günlük burç yorumları ise bu açıdan kendi başına bir faktör olarak ortaya çıkar. Burçlar yakın veya uzak tarihte meydana gelecek olan olayları gün yüzüne çıkarmazlar ya da tahmin üzerine tarihten haber vermezler.

Burç yorumu bu şekilde bir özelliğe sahip olmayıp yalnızca insanların gezegenlerin hareketlerine bağlı olarak gün içinde ne şekilde ruh hallerine girme ihtimalleri olduğunu gösterir ve gezegenlerin de bu şekilde takip edilmesini sağlar. Her burcun evi gezegen haritasında farklı olduğu için her burç da kendine özgü bir ruh hali içerisinde olmaktadır.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu insanları genel anlamda sert görünümlü insanlardır. Dışarıdan oldukça öfkeli ve soğuk dururlar. Oysaki gerçekten hissettikleri duygular bundan çok farklıdır. Her ne kadar dışarıdan kendilerini soğuk ve katı olarak gösterseler de gerçekte bir o kadar narin ve alıngan olabilmektedirler. Oğlakların birçok kimseyi şaşırtan en önemli özellikleri budur: dışarıya olan biteni farklı yansıtmak. Bu açıdan incelendiğinde bugün oğlak burcu kimseler için bir tık zorlu bir gün olabilir. Bu kişiler, hayata karşı bıkkınlık yaşayabilir ve rutin faaliyetlerde genel anlamda bir sıkılma gözlenebilir. Ancak korkacak bir durum olmamalı, çünkü bu durum oğlaklar için genel bir ruh hali ve elbette geçicidir.

Kova Burcu

Kova burcu olan kimseler genellikle dışa dönük ve hayatı dolu dolu yaşayan kimselerdir. Bu nedenle bu burçtan olan insanlar bugüne de diğer günlerden çok farklı olmaksızın aynı ruh hali içinde geçirebilirler. Ancak çok da sabit olmayan ve devamlı olarak değişken bir yapı gözlenen manevi hallerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Balık Burcu

Balık burcu insanları merhametli oldukları kadar bu merhamet duygusu üzerinden de hayata karşı ders çıkarabilen kimselerdir. Bu nedenle balık burcu insanlarının bugün yaşadıkları olaylara karşı bu duygusal düşünme yetisini kuvvetli bir şekilde kullanmaları onlar için oldukça faydalı olacak ve herhangi bir tepki vermeden önce sağduyulu davranmalarını sağlayacaktır.

Koç Burcu

Koç burcu insanları biraz ince düşünceli ve bazen de dediğim dedik yapıda insanlardır. Bu yüzden hayatlarında meydana gelen olaylar karşısında bugün de dahil biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmaları gerekiyor. Sakin bir gün geçirdikten sonra gün bitiminde bu sakinliğin meyvesini aldıklarını göreceklerdir.

Boğa Burcu

Hiçbir zaman neşesinden ve iştahından ödün vermeyen boğa burcu olanlar bugün her zamankinden biraz düşük bir enerji taşıyabilirler. Ama endişe edecek bir durum yok, kışın neredeyse gelmiş olması ve mevsim değişikliğinin tamamlanmak üzere olması böyle bir sonucu doğurabilir. Bu nedenle boğaburcu kimselerin tedirgin olmadan bu düşük enerji halinin geçmesini beklemeleri onlar için daha iyi bir seçim olacaktır.

İkizler Burcu

İkizler, bugün her zamanki kararsız ve tutarsız davranışlarını biraz daha ön plana taşıyorlar. Aslında bunu niye yaptıklarından da pek haberleri yok ve bu durumdan da pek rahatsız değiller. İkizler burcu bu nedenle bugün kendisi dışında gelişen olaylara karşı, kendisince bir sıkıntı olmadığını belirterek yola devam edebilir. Ancak yolun tehlikeli olmadığından emin olması gerek.

Yengeç Burcu

Yengeç burçları her zaman enerjik ve neşeli olmayacaklarını artık kabullenmek durumundalar. Mevsimin yavaş yavaş değişmesi üzerine şu sıralar biraz yorgun olan enerjik yengeçler elbette neşeli ruh haline yakında kavuşacaklardır. Kısa bir süreliğine duygun yaşantılarına devam etmeleri gerekecek.

Aslan Burcu

Bu sıralar aslan burcunun istedikleri pek gerçeklemiyor gibi görünebilir. Vurdumduymaz tavırları, çoğu zaman kendisinden başkasını umursamayan davranışları ile aslan burcu kimseler bu olumsuz durumdan rahatsız olabilirler. Biraz daha sabırlı olmayı öğrenmeleri gerekiyor.

Başak Burcu

Bugün başak burçları için oldukça güzel bir gün. Her ne kadar mevsim geçişleri birçok burcu etkilese de başaklar bundan pek de etkilenmişe benzemiyorlar.

Terazi Burcu

Teraziler her zaman olduğu gibi bugün de tutarsız ve kafa karıştırıcı şekilde davranmaya devam ediyorlar. Bugün teraziler için oturup ben ne yapıyorum demeleri için harika bir gün.

Akrep Burcu

Bugün akrepler için üzerlerinden her zamanki güçlerinin olmadığı bir gün. Davranışlarında eser miktarda tutarlıklar sezilebilir.

Yay Burcu

Yay burçları bugünü biraz halsiz ve yorgun gibi geçirseler de yapacakları manevi faaliyetler onların yıpranmaya alışık olan bünyelerine iyi gelecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.