30 Kasım Burç Yorumları ile Güne Hazırlıklı Olun! İşte 30 Kasım'da Sizleri Bekleyenler

30 Kasım Burç Yorumları ile Güne Hazırlıklı Olun! İşte 30 Kasım'da Sizleri Bekleyenler

Bugünün burç yorumlarıyla herkese selamlar! 2021 yılının son günlerinde derin bir nefes almayı sağlayan gökyüzüyle birlikteyiz. Her ne kadar 2021 senesi hızlı başlamış ve heyecan vermiş olsa da devamında beklentileri pek karşılamamıştır. Ancak tasalanmayın, soğuğu keskin olan ve iklimi kafa karıştıran şu son günlere gelin kollarınızı açın.

Gezegenler; ruhunuzu süslemek için en uygun zamanlar olduğunu söylüyor. Kendinize şu sıralar biraz torpil yapın. Mademki gezegenler bize biraz nefes al diyor, gelin bizler de sınırlarımızı esnetelim ve duvarlarımızı yıkalım.

KOÇ BURCU: Meraklı ve aktif yapın yüzünden arkadaş çevren ile bir arada olmak isteyebilirsin. Fakat bu sefer ilgi odağı olmak isteyen sensin. Partnerin senin bu hallerine alışık olmadığından, içe kapanıklığın ona nedensiz gelebilir ve kendisine yorabilir. Etrafındakilere karşı daha net olmalısın. Bu nedenle çeşitli davetlere katılmak sana iyi gelebilir.

BOĞA BURCU: Bu günlerde sahip oldukların konusunda güçlü olmaya çalışmak senin için çok önemli olabilir. Zorluklarla kazanarak yaptığın yatırımını daha iyi bir zemine oturtabilmek adına avukatınla bir planı yapmak isteyebilirsin. Çevrendekilerle ortak para konularında önünü tam olarak görememen senin için endişe verici olabilir.

İKİZLER BURCU: Bugünü kendine ayıracağın şekilde geçirme isteğiniz ağır basıyor olabilir. Elbette ki sevdiklerinle bir arada olma fikri de güzel geliyor. Fakat bugün kendi kabuğuna çekilmek, düşüncelere dalmak ve sokaklarda tek başına yürümek isteyebilirsin. Aşk yaşamındaki belirsizlikler, senin için yorucu olabilir. Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak için adımlar atmanın tam zamanı.

YENGEÇ BURCU: Bugün bazı olayları gözünde fazla büyütebilir ya da sosyal ortamında ve arkadaşlık ilişkilerinde yetersizlikler görebilirsin. Kendini birçok konuda hem harekete geçmek zorunda hissedebilir hem de tembellik yapmak istiyor olabilirsin. Fakat öğleden sonra ilişkilerinde hızlanma yaşayabilir ve harekete geçmek zorunda kalabilirsin.

ASLAN BURCU: Tam da aile ilişkilerine yönelmek ve öte yandan duygusal gücünü bu alanda harcamak istiyorken, beklediğin bir iş alanından olumlu dönüş alarak çalışma ortamlarına yönelmek isteyebileceğin bir döneme giriyorsun. Bu bağlamda artık ayrıntılara eskisi kadar takılmamalısın ve artık kendine bu kadar çok yüklenmemelisin. Olumsuz düşünceler sana hakimken neden istediklerim ters gidiyor diye hayıflanmak yersiz olacaktır. Hayatında olumlu gelişmeler istiyorsan düşüncelerini olumlu yönde değiştirmelisin.

BAŞAK BURCU: Arkadaş çevren ve kendini geliştireceğin alanlarda bugün diğerlerine göre daha ön plana çıktığını hissedebilirsin. Maddi konularda hırslı yönünü ön plana çıkartmak isteyebilir, uzun zamandır beklediğin ve hak ettiğini düşündüğün maaşı talep edebilirsin. Ayrıca istediğin terfi için yollara düşerek çalıştığın şirketin genel merkezine kadar gitmeyi kafana koyabilirsin. İstediklerini elde etmekte zorlanacağın bir dönem olsa da pes etmemelisin.

TERAZİ BURCU: Bugün bazı ortaklaşa para konuları ortaya çıkabilir, bu konularda kendini zayıf ve yetersiz hissedebilirsin. Ailenden destek isteme fikri sana biraz da olsa mantıklı geliyor ama bugün içine kapanık hallerin yüzünden çözüm üretmede sıkıntı çekebilirsin. Güvendiğin arkadaşlarından yardım istemen hiç de fena olmayacaktır.

AKREP BURCU: Artık sorumluluklarına karşı bir an önce harekete geçmen gerekiyor ve evren seni bu uyarıyor olabilir. Bazı kafa karışıklıkların ve enerjini tam olarak yansıtamaman, sorumluluk almak için çok istekli olmana rağmen yine de sende baskı yaratabilir. Kendine biraz zaman tanımalı, iç dünyana dönüp bazı şeyleri kabullenmelisin.

YAY BURCU: Kendini birçok konuda baskı altında hissediyorsun. Her şey sanki üs tüste geliyormuş gibi hissedebilirsin. Fakat bu endişeli yapın, yakın çevren tarafından da fark ediliyor. Ne kadar az sorumluluk o kadar az dert diye söylendiğin bir gün olabilir. Ancak bazı şeylerden kurtuluş yok, harekete geçme zamanı.

OĞLAK BURCU: Özel hayatında bazı değişiklikler yapman gerekebilir. Kendini geliştirmeli ve gerekenleri yapmalısın. Başlangıçta geçmişte seni mutlu eden şeyleri hatırlayabilirsin. Sonrasında güvendiğin bir arkadaşınla bir araya gelmek hayata farklı bir gözle bakmanı sağlayabilir.

KOVA BURCU: Beklenmedik ziyaretçiler, epostalar ya da telefonlar söz konusu olabilir. Romantik planlar yapmak isteyebilirsin veya melankolik hallerinden sıyrılıp sevdiğin kişilerle bir araya gelmek isteyebilirsin. Önümüzdeki dönemlerde bazı seyahat planları da gündeme gelebilir.

BALIK BURCU: Bugün maddi açıdan rahata ulaşabileceğin ve önemli bir problemden kurtulabileceğin bir gün olabilir. Gezegenlerin seyri sayesinde özellikle yakın zamanda yapman gereken ve seni endişelendiren bazı ödemelerinden kurtulabilirsin.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.