11 Aralık 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumları! Burç ve Yükselen Burçlar İçin Günlük Yorumlar

11 Aralık 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumları! Burç ve Yükselen Burçlar İçin Günlük Yorumlar

11 Aralık 2021 Cumartesi günlük burç yorumları araştırılıyor. Burç ve yükselen burçlar için günlük yorumlar geldi. İşte güne hazırıklı olmk için gereken tüm bilgiler...

Koç

Koç ve yükselen koçlar ay oğlak burcunda bugünlerde öfkenizi kontrol etme konusunda zorluk çekebilirsiniz. Bazı inatlaşmalarla karşı karşıya gelmeniz mümkün. Hedeflerinizde ulaşmak konusunda oldukça kararlı ve mücadelecisiniz. Öfkenizi kontrol altında tutup daha sakin davranışlarda bulunmalısınız. İçinizde bazı korkular olabilir ve bu durum kendinizi kısıtlamanıza yol açabilir. Buna izin vermemelisiniz. Sakin kalmaya özen gösterin.

Boğa

Boğa ve yükselen boğalar gün içerisinde bazı hukuki konular gündeme gelebilir ve bu konular ile ilgili bazı zorluklar yaşamanız mümkün. Bu durumlar aşmak sizin elinizde hakkınızı savunmak ve aklınıza koyduğunuzu yapmak konusunda oldukça hırslısınız. Bazı kıskançlıklar meydana gelebilir kıskançlık duygusunun sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz. Negatif duygulardan uzak durmalısınız.

İkizler

İkizler ve yükselen ikizler beklediğiniz bazı ödemelerle ilgili sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Gün içerisinde finansal konularla meşgul olabilirsiniz. Kendi içinize çekilmiş gibisiniz ve duygularınızı bastırıyorsunuz ve bu durum stres altında kalmanıza ve motivasyon düşüklüğüne sebep olabilir. Kendinizi rahat bırakmalı ve bazı konuları takıntı haline getirmekten vazgeçmelisiniz.

Yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler insanların düşüncelerini oldukça önemsediğiniz bir dönemdesiniz bundan vazgeçmelisiniz unutmayın ki kimse sizin değerinizi belirleyemez. İnsanların sizi manipüle etmesine duygularınızı yönlendirmesine  izin vermeyin. İlişkilerinizi sürekli kontrol etme çabasındasınız bundan vazgeçin ve daha az müdahaleci olmaya çalışın. Beklediğiniz bazı davalarla ilgili ilerleme yaşanabilir.

Aslan

Aslan ve yükselen aslanlar kişisel yaşamınız ve iş hayatınızla ilgili oldukça sorumluluk üstlendiğiniz bir gün. Bu konularda biraz daha emek sarf etmeli ve sabırlı olmalısınız. Böylelikle her şey sizin için daha olumlu ilerleyecektir. Beslenmenize oldukça dikkat ettiğiniz bir dönemdesiniz ve sağlıklı beslenme konusunda meraklısınız ama aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Her şeyden yeterli ve doğru şekilde tüketmeye özen göstermelisiniz. 

Başak

Başak ve yükselen başaklar bugün duygusal ilişkilerinizde aşırıya kaçabilirsiniz bu konuda dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz konularla ilgilendiğiniz, sevdiklerinizle vakit geçirdiğiniz bir gün. Bugünlerde sevdiklerinize karşı oldukça korumacısınız ve bu konuda aşırıya kaçabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalısınız.  Bu günü sakin geçirip, hoşlandığınız konularla ilgilenirseniz sizin için oldukça pozitif bir gün olacaktır.

Terazi

Terazi ve yükselen teraziler hayatınızla ilgili konularda beklentileriniz oldukça yüksek fakat bu durum hayatın gerçekleri ile çatışabilir. Beklentilerinizi en üst seviyede tuttuğunuzda ve gerçekleşmediğinde hayal kırıklığına sebep olabiliyor. Gerçekliği elden bırakmamalısınız. Gün içerisinde temizlik ve düzen işlerinize vakit ayırabilirsiniz. Abartılı duygu ve düşüncelerden uzak durmaya özen gösterin ve olumsuz düşüncelerden uzak durun.

Akrep

Akrep ve yükselen akrepler bugün geçmiş konular, eski dostluklar, geçmişteki deneyimler gündeminize gelebilir. Oldukça nostaljik olarak geçireceğiniz bir gün. Bu günlerde çok fazla önyargılısınız.  Konularla ilgili önyargılı davrandığınız günlerdesiniz ve bu doğrultuda kararlar alıyorsunuz. Bakış açınızı değiştirmeli ve önyargılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Böyle yapmanız durumunda daha doğru kararlar alabilirsiniz.

Yay

Yay ve yükselen yaylar gün içerisinde bazı ödemeler konusunda strese girebilirsiniz. Zorunlu ödemelerle ilgili gecikmelere dikkat etmelisiniz.  Kendinizi ve yapabileceklerinizi sorguladığınız bir gün bu sizi olumsuz yönde etkileyebilir. Hakkınız koruma ve savunma konusunda kararlısınız. Kendinizi sorgulamaktan vazgeçmelisiniz ve bazı konularda kendinizi biraz daha serbest bırakmalısınız.

Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlaklar sağlık konuları gündeminizde kendinizle ilgili bazı fiziki değişimler yapmak isteyebilirsiniz. Yenilikler sizi olumlu etkileyecektir. Beden sağlığınıza özen göstermelisiniz. Aşırı ve abartılı düşüncelere girebilecek durumdasınız fakat bu durum strese girmenize sebep olabilir bu nedenle aşırı düşüncelerden uzak durmalısınız.

Kova

Kova ve yükselen kovalar oldukça karamsar olduğunuz bir gün. Bu durum olaylara negatif yönüyle bakmanıza daha çok karamsar tarafları görmenize sebep oluyor. Bu sizi negatif etkileyebilir sevdiğiniz şeylerle ilgilenmeniz bu durumdan uzaklaşmanızı sağlayabilir. İş hayatınızla ilgili bazı konular gündeminize gelebilir. Zorunluluklar, sorumluluklar gibi konuları göz ardı etmemelisiniz.

Balık

Balık ve yükselen balıklar gün içerisinde oldukça değişken bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Bunalım halinde olabilirsiniz. Bu konuda sizi anlayan ve yanında rahat hissettiğiniz kişilerle sohbet etmeniz, paylaşımda bulunmanız bu sıkılgan ruh halinden kurtulmanıza yardımcı olabilir. Hoşlandığınız konularla ilgilenmeniz sizin yararınıza olacaktır. Kendinizi aşağı çekmekten ve sürekli olumsuz şeyler düşünmekten vazgeçmelisiniz unutmayın bunların hepsi geçici durumlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.