1 Aralık Burç Yorumları? O Burçlara Dikkat

1 Aralık Burç Yorumları? O Burçlara Dikkat

Astrogündem: Mars -Chiron kontağı ile birlikte aniden gelişebilecek bazı olaylar öne çıkarabilir. Birçok ülkede artan yağışları ve sel ihtimalleri izlerken, iklim değişikliği sorunlarının gittikçe büyümeye başladığı fark edilecek. Bu günlerde burçları ne gibi olaylar bekliyor yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOÇ BURCU: Şu günlerde geleneksel davranmaktan pek hoşlanmadığın bir dönemdesin. Ev yaşamın ve iş hayatınla ilgili bazı problemlerle tek başına mücadele etmek zorunda kalabilirsin. Yürütmeye çalıştığın aşk ilişkinde biraz baskı hissederken ipleri koparıp ayrılma noktasına kadar gelebilirsin. Ancak merak etme, kendini gittikçe daha güçlü hissedeceksin.

BOĞA BURCU: Maddi konularda hızlı olacağın bir dönemdesin. Ancak acele ile alınan kararlar yüzünden bazı detayları kaçırabilirsin. Bazı konularda zorunlu kararlar verebilirsin. Dolayısıyla menfaatini düşünmelisin. Eğer bir iş arayışındaysan, bu dönem senin için para ve kariyer açısından fırsatlarla dolu olacak. Bazı sebeplerden iptal ettiğin planlarına geri dönme zamanı

İKİZLER BURCU: Bugünlerde bazı olağanüstü şeylerle karşılaşabilirsin. İş hayatın ile ilgili sürpriz haberlerle karşılaşabilirsin. Ancak iyi gelişmeler alabilmek için daha fazla odaklanman gerekir. İş yemekleri ve çeşitli organizasyonlar gibi yoğun bir akışın içinde girebilirsin. Sevdiklerinle daha çok vakit geçirebileceğin ve uyum sağlayabileceğin bir gün olacak.

YENGEÇ BURCU: Bugün belirsizlikler içinde geçebilir. Dolayısıyla bugüne ait gelişmelerden yola çıkarak, karar verirken daha dikkatli olmalısınız. Çevrendeki insanlarla daima aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Özellikle de arkadaş olarak gördüğün biri ile ilgili düşüncelerin değişebilir. Etrafında duyacağın bazı şeyler seni şaşırtabilir. Seni kaygılandıran ya da kaygılarını tetikleyen ne varsa kendinden uzaklaştırmayı denemelisin.

ASLAN BURCU: İş hayatına dair güncel bazı projelerde gelişmeler yapabilir ve yeni kararlar alabilir. Verdiğin mücadele ile, gücünle ve fedakârlık yaptığın konularla ilgili kendinle gurur duyacağın bir döneme giriyorsun. Yakın çevren ve arkadaşların sözlerine karşı duyarlı davranabilir; sana jestler ve sürprizler yapabilirler hazırlıklı olmalısın. Eğer bekâr biriysen aslında hiç aklında yokken hayatına birini alma fikri sana sıcak gelecektir.

BAŞAK BURCU: Bugün oldukça şanslı olduğun bir gün! Bugünü mümkün olduğunca önemli görüşmeler için ayırmalısın. Hoşlandığın biri varsa kahve ısmarlamayı teklif etmelisin. Çalışmak istediğin bir yer varsa teklif götürmelisin. Hukuki davalar ya da miras gibi konular senin lehine çözümlenebilir.

TERAZİ BURCU: Hayatında bugüne kadar göz ardı etmeyi seçtiğin problemlerle baştan sona yüzleşmeyi seçebilirsin. Problemler yaşadığın bazı insanlarla açıkça konuşmalı ve tüm belirsizlikleri ortadan kaldırmalısın. Farklı fikirlerinle çevrendekiler üzerinde olumlu etki bırakabileceğin bir gündesin. Gün içinde arkadaşlarından güzel haberler alabilirsin.

AKREP BURCU: Senin için hızlı geçen bir gün olacak. Özellikle de iş hayatınla ilgili önemli gelişmeler olacağı bir gün… Şu sıralar farklı insanlarla tanışabilir; onlardan yeni fikirler edinebilirsin. Bugün iletişim kuracağın insanlar, sana uzun vadede de oldukça fayda sağlayacaklar. Eğer bu ara yeni bir iş arıyorsan daha önce yaptığın bazı başvurularından geri dönüş alman mümkün.

YAY BURCU: Bugün yaratıcı fikirlerini ortaya koyacağın bir gün olacak. Çevrendeki farklı fikirleriyle dikkat çeken insanlar bugün sana daha çok hitap edecektir. Bugün istediğini almakta zorlanmayacaksın. Ancak sosyal hayatında ansızın bir hareketlenme yaşarken karşına çıkacak aksilikleri şans olarak değerlendirmeye başlayacaksın. Bazı kişilerden uzak durduğun için sevinecek ya da iyi ki bu ilişkiye hiç başlamamışım diyeceğin olaylar yaşayacaksın.

OĞLAK BURCU: Bugün girdiğin ortamlarda oldukça dikkat çekebileceğin bir gün olacak. Tanışacağın insanlardan edineceğin yeni tecrübeler sayesinde bugün oldukça heyecanlanabilirsin. Ancak yarına kadar yeni bir şeye başlamaman yararına olacaktır. Şu aralar ailen ile ilgili bazı gündemler oluşabilir.

KOVA BURCU: Bugünlerde aynı anda birden fazla problemle uğraşmak zorunda kalabilirsin. Aklındaki bir planı hayata geçirmek adına bir tanıdığından olumlu bir teklif alacaksın. İş hayatında her şey yolunda gidiyor olabilir fakat daima bu şekilde devam etmesi olası görünmüyor. Planda ani bir değişiklik yapabilir, hiç aklında olmasa bile yeni bir teklifi kabul edebilirsin.

BALIK BURCU: Bugünlerde gerçekten ne istediğin gibi birçok konuda karar vermekte zorlanıyor olabilirsin fakat artık net kararlar alacaksın! Özellikle de bugün çevrendeki insanlarla yaşam alanına dair bazı değişiklikler yapacağın bir gün olacak. Eğer bir ilişkin yoksa, eski sevgilinle bir görüşme gelebilir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.